Dr Herich György - Adótan kézikönyv 2014

 -
Kiadó: penta unio
Ár: 5.980 Ft
ISBN szám: 2 kredit

A PENTA UNIÓ Oktatási Centrum AdóABC sorozata Adótan kötetének 25.,átdolgozott kiadásában a hazai és nemzetközi adóoktatásban nagy gyakorlattal rendelkező szerző egy új diszciplina, az Adótan bevezetését indította el.

 

Mitől más, újszerű ez a könyv?

 

Először: átfogja a tágan értelmezett adórendszer valamennyi elemét, úgy hogy nem csak a tételes anyagra koncentrál, de az összefüggések, kapcsolatok is bemutatásra kerülnek.

Másodszor: a hagyományos leíró, magyarázó könyvekkel szemben logikai ábrák alapján dolgozza fel az adórendszert, megszabadítva az olvasót a jogi nyelvezet, a részletekben való eltévelyedés veszélyeitől.

Harmadszor: az olvasó számára vizuálisan is rögzíthetővé - így könnyebben memorizálhatóvá - teszi az ismereteket. Összegyűjti a jogszabályokban különböző helyen levő, adott esetekre vonatkozó utalásokat. Felmenti a hallgatót a jegyzetelés terhe alól, így a magyarázatra, a megértésre és memorizálásra koncentrálhat.

Negyedszer: hallatlan mértékben megkönnyíti az oktató munkáját, hiszen nem csak időtakarékos, hanem egyszerűen és látványosan felhasználható.

Ötödször: a Szakkönyv Offline programban a világon először kapcsoltunk össze szakmai kézikönyveket egymással és a hatályos teljes joganyaggal! A könyvek CD változatával és Offline CD/DVD jogtár kapcsolatával a könyvekben eloforduló bármelyik kifejezés és jogszabályi hivatkozás teljes mögöttes joganyaga és az off line rendszerhez kapcsolódó szakkönyvekből, saját tudásbázisból a kapcsolódó szakmai részek azonnal elérhetővé válnak!

A szakkönyvben levő hivatkozási jelekre kattintva az Adótan Teszt és Példatár adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. TP2. (Társasági adó 2. példa), illetve az Adótan Magyarázatok adott kérdéshez kapcsolódó részei pl. MAJ.1. (adójog 1) megjeleníthetők. Hasonlóan kapcsolódnak a könyvhöz a kiegészítő, értelmező magyarázatok.

A könyvekben megjelenő bármely fogalom, kifejezés szakmai, jogi kapcsolódásai teljeskörűen, azonnal elérhetők.

Az Adótan lektorait az adott szakterületek legkiválóbb szakembereiből választottuk, azzal a céllal, hogy a szakkönyv hitelességét ezzel is emeljük.

Az Adótan az Adótan Magyarázatokkal, az Adó Teszt és Példatárral, a Nemzetközi Adózás könyvvel együtt ad komplex ismereteket.

A Nemzetgazdasági Minisztérium által minősített kreditpontos kiadványaink:

  • Adótan 2014
  • Adó2014 Magyarázatok
  • Adó2014 Teszt és Példatár

Kredtpontok elszámolása

A 93/2002 (V.5.) Kormányrendelet értelmében a kiadványokért járó kreditpontok elszámolásához a kiadványról szóló számlát és a www.penzugyiszakkepzes.kormany.hu/adatlapok oldalról letölthető nyilatkozatot kell beküldeni a kiadvany@ngm.gov.hu e-mail címre.

Kérjük a könyvvel kapcsolatba kerülő oktatókat, hallgatókat és gyakorlati szakembereket, hogy kritikájukat, észrevételeiket, tapasztalataikat osszák meg velünk a további munkánk elősegítésére.

 
db
Vissza